Пријави говор на омраза - Copy

 
 
 
 

Форма за пријава

 
 
Со оваа форма на пријава може да помогнете во пријавување на говорот на омраза. Пополнете ги полињата и одговорете на прашањата. Полињата означени со * се задолжителни.
 
 
 
*
 
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
:
 
 
 
 
 
* Категорија
 
 
 
* Најди локација блиску до тебе
 
 
 
* Прецизирај го местото на локацијата
Пример: позади Рамстор, Железничка, Скопје
 
 
 
Линк од вести
 
 
 
Надворешен видео линк
 
 
 
Прикачи фотографија
 
 
 
 
Кривични дела
 
 
 
Вие сте
 
 
 
Место каде се случил говор на омраза
 
Медиум
 
 
 
 
 
Јавен настан
 
 
 
Јавен простор
 
 
 
 
 
 
Пријавивте ли во полиција?