Честитки до нашите соседи и браќа за победата на фудбалскиот натпревар на Лигата на нации помеѓу Македонија и Бугарија, кој се одржа во Скопје на 26.09.2022година. Само во високо развиените општества преку спортот, културата и пријателството се зближуваат народите, а силните врски помеѓу нас неможат да бидат раскинат од било какво примитивно однесување! Честитки Блгари Јунаци од браќата Македонци !Здружение ДЕЛО
слика:denesen.mk