На сите граѓани, Здружение ДЕЛО им го честита празникот Денот на Независноста на Македонија!
Нека 8ми Септември биде ден кој ќе го празнуваме до века во сеќавање кога граѓаните на референдум се одлучија татковината да им биде Слободна, Суверена и Независна држава!

Со почит,
Здружение ДЕЛО