Бугарија бара талент е бугарската верзија на британската реалити серија „Got Talent“, создадена од продуцентот Сајмон Кауел.Емисијата започна на бугарскиот етер пролетта 2010 година и се емитува од bTV. Шоуто е отворено за сите луѓе без старосни ограничувања со секакви различни вештини - ...