Новости

АКАДЕМИЈА ЗА ИНОВАТИВНО ОБРАЗОВАНИЕ "ЗДРАВЕЈ" СКОПЈЕ

Share on Facebook
Tweet
Со прекрасна вест од МОН Бугарија, започна кампањата за аплицирањезаБУГАРСКИТЕ УНИВЕРЗИТЕТИhttps://www.mon.bg/bg/news/473...Досегашниот прием на студенти се врши врз основа на приемни испити кои ќе се одржат на платформа и ќе вклучуваат:• општообразовен онлајн тест кој содржи прашања за бугарски ...
Прочитај повеќе......

КАМПАЊА ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА

Share on Facebook
Tweet
Во сабота, 02.04.2022 година, од 10.00 до 12.00 часот во Амбасадата на Република Бугарија во Република Северна Македонија ќе се одржи информативна кампања за презентација на можностите за високо образование во Република Бугарија во учебната 2022 година/ 2023 Учество ќе земат претставници од ...
Прочитај повеќе......